wp6fd4d141.png
wp4bf2c623.png
wp5b67c81b.png

                                                                                               © 2023 TreeCAD                                                                  


wp9f5f52af.png
wp04033f80.png

WiseImage voor AutoCAD is een krachtige editor voor hybride tekeningen en converteert probleemloos rasters naar vectoren, zowel monochrome, kleuren- als grijstintrasters. Dit alles gebeurt in de vertrouwde AutoCAD omgeving.

 

WiseImage voor AutoCAD is bedoeld voor die AutoCAD gebruikers die ingescande calque’s of papieren tekeningen op een efficiënte manier moeten aanpassen. WiseImage voor AutoCAD ondersteunt verschillende rasterformaten en kan meerdere rasters simultaan aanpassen.

 

De kracht van WiseImage for AutoCAD bevindt zich in het aanpassen van hybride tekeningen, wat een combinatie is van monochrome rasters of rasterafbeeldingen in kleur of grijstinten met vectorobjecten.

 

wp1c144144.png
wp93d75482.png
wpec9ab662.png
WiseImage for AutoCAD

WiseImage voor Windows is een krachtige editor voor hybride tekeningen en converteert probleemloos rasters naar vectoren, zowel monochrome, kleuren- als grijstintrasters. Het resultaat kan geëxporteerd worden naar het AutoCAD DWG of DXF formaat.

WiseImage voor Windows is bedoeld voor die gebruikers die zonder AutoCAD gescande tekeningen willen bewerken. WiseImage voor Windows ondersteunt verschillende rasterformaten en kan meerdere rasters simultaan aanpassen.

 

De kracht van WiseImage voor Windows bevindt zich in het aanpassen van hybride tekeningen, wat een combinatie is van monochrome rasters of rasterafbeeldingen in kleur of grijstinten met vectorobjecten.

 

 

WiseImage for Windows